Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter från SAP Sverige

​Snabba svar ett måste enligt färsk e-handels-undersökning

[2017-10-18] Enligt en ny global undersökning av e-handelsvanor förväntar sig nio av tio kunder (89 procent) ett svar på sin fråga inom 24 timmar. I undersökningen ”2017 SAP Hybris Consumer Insights” ingick 20 000 e-handelskunder och där framgår att det enklaste sättet att hålla sina kunder nöjda är att vara responsiv – och det snabbaste sättet att förlora dem är att dela information om dem utan deras vetskap.

[SAP]

​Använd alla digitala möjligheter – utan att förlora ditt analoga hjärta

[2017-06-29] Allt oftare ser vi att den fysiska analoga världen och den digitala högteknologiska världen samverkar – och vi samlar också hela tiden information från båda. För många företag är det just detta paradigmskifte som är ett problem. Enligt Anders Sörman-Nilsson på Thinque är konsten just att kunna sy ihop dessa båda världar.

[SAP]

​Kunden driver digitaliseringen – men vd måste leverera

[2017-06-26] En vd har två helt olika roller i dag. Å ena sidan ska man kunna vara administrativ och läsa den aktuella situationen, förvalta företagsarvet, ha koll på teamwork, applikationer och system. Å andra sidan måste man också kunna ta till sig innovationer, agera affärspartner och vara den flexibla vd:n som vet vad kunderna behöver, tänker kreativt och nätverkar för att kunna leverera.

[SAP]

​Viktigt att vd är med och väljer affärssystem

[2017-06-15] Affärssystem och utvecklingen av företagets verksamhet handlar om digitalisering – och det berör allt från företagskultur och affärsmodell till medarbetarna. Som vd måste man därför vara på topp och förstå att digitaliseringen omfattar allt ifrån styrelserum, ledning, chefer, medarbetare och kunder.

[SAP]

​Tänk strategiskt – gör digitaliseringen till en kärnfråga

[2017-06-12] Företag talar i dag mycket om snabba leveranser, plattform som tjänst, att knyta ihop verksamheten och sakernas internet (IoT). Med tanke på de stora datamängder och den service man måste hantera är också maskininlärning en av de stora frågorna. Hur kan man använda information och fylla kundernas behov på ett intelligent och effektivt sätt?

[SAP]

​Medarbetare i centrum när Bonava blev fristående från NCC

[2017-05-29] Ledningen i bostadsbolaget Bonava hade bara ett par månader på sig att få företaget att fungera fristående från NCC när verksamheten knoppades av för några år sedan. Allt behövde komma på plats mycket snabbt, inklusive en ny HR-organisation och nya HR-processer. Resultatet blev mycket lyckat och ett av de smidigaste förändringsprojekten i NCC:s historia.

[SAP]

​Kunddriven utveckling måste börja med en ny syn på verksamheten

[2017-05-23] All digital transformation måste föregås av en helt ny syn på verksamheten för att bli lyckad. Hela företaget, ledning och medarbetare måste inse att kunderna är i centrum. När den inställningen genomsyrar organisationen faller oftast både strategin och själva omvandlingsarbetet sig naturligt. På köpet ökar graden av samverkan i hela företaget.

[SAP]

Välkommen till SAP Innovation Forum 15. mars på Stockholm Waterfront

[2017-03-07] Bara ett fåtal platser kvar på SAP Innovation Forum – anmäl dig idag! Inspireras och lär dig av andra företag och få viktig information från branschexperter och ledande innovatörer, bla Singularity University från Silicon Valley, futuristen Anders Sörman-Nilsson och Amazon. Få intressanta insikter i hur Klarna, Tetrapak, Ericsson, Landshypotek, Indiska och Bonava hanterar sin digitalisering.

[SAP]

Video - Anka Wittenberg om hur SAP blir mer innovativt med strategi för mångfald

[2017-01-24] Anka Wittenberg, Diversity & Inclusion Officer, är globalt ansvarig för mångfald och integration på SAP. När man som SAP har hundratusentals kunder över hela världen är mångfald en förutsättning för innovation. SAP har därför en global strategi som täcker fyra områden: kön, ålder, kultur och personer med funktionshinder.

[SAP]

SAP ger 426.000 ungdomar baskunskaper i programmering

[2016-11-24] Mer än 426.000 deltagare från 30 afrikanska länder har under en vecka i oktober 2016 genomgått SAP:s kodutbildning i projektet Africa Code Week – fyra gånger fler än 2015. Därmed har SAP kommit ett stort steg närmare sitt ambitiösa mål att ge 5 miljoner unga människor i Afrika grundläggande programmeringskunskaper fram till 2025.

[SAP]

Sidansvarig: Markus Hansson|Sidan uppdaterades: 2016-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?