Nyheter från UNIT4

Konsthögskolan Christie’s Education väljer Unit4 Student Management - vill ge studenter en högkvalitativ mobil och digital upplevelse

[2017-03-29] Unit4 meddelar idag att den prestigefulla brittiska konstvetenskapshögskolan Christie’s Education har valt Unit4s studenthanteringslösning Student Management. Christie’s kommer inom kort att implementera Unit4s lösning för studenthantering och administration, Unit4 Student Management, för att ge sina studenter en högkvalitativ mobil och digital upplevelse

Brittisk välgörenhetsorganisation väljer molnlösning från Unit4

[2016-09-23] Den brittiska välgörenhetsorganisationen Shelter har valt Unit4s affärslösning Business World On! för att förbättra, strömlinjeforma och automatisera organisationens affärsprocesser.

Unit4 utser Yann Leca till Chief Financial Officer

[2016-09-02] Unit4 har utsett en ny CFO, Yann Leca, som tillträder den 5 september 2016.

Unit4 köper upp prevero

[2016-07-11] Unit4 meddelar idag att man köper upp det tyska företaget prevero och stärker sin portfölj med marknadsledande CPM- och BI-lösningar.

[UNIT4]

Schweiziska prestigehögskolor inom hotell och restaurang väljer Unit4s Student Management-lösning

[2016-05-12] Unit4 meddelar att Swiss Education Group (SEG) har tecknat ett femårigt kontrakt för Unit4s mjukvarulösning Student Management.

[UNIT4]

Funderar du på internationell karriär? Här är CFO-lönerna högst och lägst

[2016-05-09] Även om lönen är långt ifrån allt som räknas för att hålla en medarbetare på gott humör brukar de flesta hålla sig ajour med hur det ser ut bland kollegorna inom området. Sedan är det alltid svårt att dels få tag i trovärdig statistik, och i en internationell jämförelse måste man även ha med i beräkningen att det finns skillnad i till exempel antal semesterdagar och andra typer av förmåner.

Stephan Sieber ny VD på Unit4

[2016-04-14] Unit4 meddelar idag att Stephan Sieber har utsetts till verkställande direktör (CEO) med omedelbar verkan. Stephan är för närvarande Unit4s Executive Vice President, Global Sales. Sieber efterträder José Duarte, som har varit Unit4s VD sedan 2013.

Unit4 rullar ut affärslösning för utbildningssektorn i Europa

[2016-04-06] Unit4s populära affärslösning för universitet och andra organisationer inom utbildningssektorn, Unit4 Student Management, blir nu tillgänglig i Europa.

Kunskapsdagen 2016

[2016-03-23] Kunskapsdagen är ett nytt kostnadsfritt evenemang där vi på Unit4 vill dela med oss av vår vision och våra erfarenheter.

Unit4 stöttar forskning

[2016-02-18] Unit4 meddelar idag att den holländska organisationen för vetenskaplig forskning, NWO, har valt Unit4 Business World som affärssystem för administration av ekonomi och projekt.